ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤ(ΡΙ)ΩΝ ΕΜΠ

 Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,


Ο ΣΜΦ ΕΜΠ σας προσκαλεί στην πρώτη Γενική του Συνέλευση, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 μ.μ. Ο τόπος συνάντησης είναι το κυλικείο των Τοπογράφων (100 μέτρα από την πύλη Ζωγράφου). Η θεματολογία της συνέλευσης έχει διαμορφωθεί ως εξής:

// Ενημέρωση σχετικά με την ίδρυση του ΣΜΦ ΕΜΠ

// Νομοσχέδιο για την παιδεία (πανεπιστημιακή αστυνομία, διαγραφές φοιτητών, ισοτίμηση πτυχίων ΑΕΙ με αυτά των ιδιωτικών πανεπιστημίων κ.α.) 

// Διαγραφές συναδέλφων/ισσών από τα ΔΠΜΣ του ΕΜΠ

// Λοιπά θέματα του Συλλόγου (τηλεκπαίδευση - εξεταστική, ζητήματα αλληλεγγύης προς συναδέλφους/ισσες κ.α.)

// Ότι άλλο θέμα τεθεί

Η συνέλευση μας θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας λόγω του covid-19, μάσκες αντισηπτικά, αποστάσεις. Θα υπάρχουν στο χώρο διαθέσιμες μάσκες και αντισηπτικά για όποιον/α χρειάζεται.

Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητ(ρι)ών ΕΜΠ

smfemp.blogspot.com



Σχόλια

  1. συναδέλφισσες; όντως τώρα; κατά το μέλισσες; έλεος..
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία ημερομηνία διαλέξατε για να γίνει η συνέλευση...δύο μέρες πριν την εξεταστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία πρωτοβουλία! Δυστυχώς λόγο του παρατεταμένου lockdown πολλοί ήμαστε εκτός...υπάρχει πιθανότητα διαδικτυακής κάλυψης και για εμάς που δεν μπορούμε να παραβρεθούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα συνάδελφε! Δυστυχώς για λόγους ασφαλείας και με ευθύνη της προσωρινής ΔΕ του Συλλόγου (με την δικαιοδοσία που έχει ως προσωρινό εκτελεστικό όργανο μέχρι την διενέργεια των αρχαιρεσιών του συλλόγου) αποφασίστηκε η συγκεκριμένη συνέλευση να γίνει αποκλειστικά δια ζώσης. Ωστόσο για να μπορέσουν να ακουστούν όλοι/ες προτρέπουμε όλους/ες όσους/ες το επιθυμούν να στείλουν μέσω της φόρμας επικοινωνίας το mail με το οποίο επιθυμούν να ενταχθούν στην mailing list του ΣΜΦ. Μέσω της mailing list θα μπορέσουμε όσοι/ες είμαστε στην αυριανή συνέλευση να μεταφέρουμε όσες απόψεις/θέσεις/ερωτήσεις σταλούν. Επιπλέον είναι ένα μέσο πιο ευέλικτο για ενημερώσεις (πέραν του blog αυτού)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις